Създаване и оптимизиране на карти за сървърите.

Карти направени от CSMEGA
Forum rules
1. Да не се копират или преработват карти от други сайтове !
2. В името на картата да има "csmega" пример de_csmega_fire
3. Задължителни поне 3 снимки от картата (Няма значение размера само да е по-голям от 800 Х 600 ... форума има автоматичен намаляващ плугин с функция зуум)
redfuel2
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: 14 Jul 2010 17:03

26 Jul 2010 15:39

Мерси браточка и аз имах същия проблем но все забравям да питам за него мерси много и дано маповете ми да ви харесат колкото и простички да са просто нямам много време дано да сложите някои от тях че поне 1диния ден да не е отишъл напразно :)

User avatar
night_shade916
Spammer
Spammer
Posts: 51
Joined: 12 Mar 2010 21:57
Location: Тук

31 Jul 2010 20:02

Поставям props и като влеза в играта всичките са като error. HELP

User avatar
night_shade916
Spammer
Spammer
Posts: 51
Joined: 12 Mar 2010 21:57
Location: Тук

01 Aug 2010 10:23

това е една ZE карта да се надявам, че ще се хареса ня някой
http://www.4shared.com/file/NmqbKnbu/ze ... lding.html
Image
Image
Image
Image
Image

User avatar
night_shade916
Spammer
Spammer
Posts: 51
Joined: 12 Mar 2010 21:57
Location: Тук

01 Aug 2010 14:23

gameinfo.txt doesn't exist in C:\soursesdk\cstrike

User avatar
night_shade916
Spammer
Spammer
Posts: 51
Joined: 12 Mar 2010 21:57
Location: Тук

01 Aug 2010 23:40

Благодаря за помощта, ако ми потрябва пак тук ще пиша. Все пак ако някой има проблем с пропс и ги показва като гершка да ги направи от prop_detail на prop_static.

User avatar
FeNiX
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 838
Joined: 12 Jun 2009 00:53
Location: Russe city of Architecture

02 Aug 2010 00:43

a prop_detail should only be used where a player wouldn't bump into it because it is not solid. Like in a skybox or unreachable area.
For a prop_static it can be anything that doesn't need to move but the player should bump into it. Като не ви излиза prop_static
...направете така, че да ви излиза за да нямате после още проблеми :)
Image

User avatar
night_shade916
Spammer
Spammer
Posts: 51
Joined: 12 Mar 2010 21:57
Location: Тук

06 Aug 2010 21:15

искам да направя врата с код, гледах клипове в youtube правя го както трябва, обаче не се получава.

redfuel2
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: 14 Jul 2010 17:03

15 Aug 2010 09:21

Абе да ви питам коя година ще ми видите картите ако си праите таака т6к по добре недеите :@ :@ :hmmm: :hmmm: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl:

User avatar
night_shade916
Spammer
Spammer
Posts: 51
Joined: 12 Mar 2010 21:57
Location: Тук

15 Aug 2010 11:56

Не си ти единствения на който не са му гледали картата, така че си сдържаи малко нервите и емотиконите

User avatar
Re√oLuti0n
Active User
Active User
Posts: 146
Joined: 27 Jun 2010 14:41
Location: Некаде

15 Aug 2010 12:22

redfuel2 wrote:Абе да ви питам коя година ще ми видите картите ако си праите таака т6к по добре недеите :@ :@ :hmmm: :hmmm: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl:
night_shade916 wrote:Не си ти единствения на който не са му гледали картата, така че си сдържаи малко нервите и емотиконите
Точно така спести си тези думи админите не винаги пишат дали ще ти слагат мапа :nugget:
Image

Post Reply