С какво да правим карти за CSS

Карти направени от CSMEGA
Forum rules
1. Да не се копират или преработват карти от други сайтове !
2. В името на картата да има "csmega" пример de_csmega_fire
3. Задължителни поне 3 снимки от картата (Няма значение размера само да е по-голям от 800 Х 600 ... форума има автоматичен намаляващ плугин с функция зуум)
User avatar
DarkMagnetar
Advanced Forumer
Advanced Forumer
Posts: 259
Joined: 19 Dec 2008 11:20

12 Jul 2010 15:44

Програмата за правене на карти се нарича Hammer Editor и е част от пакета Source SDK. Aко имате оригинален CSS можете да я дръпнете безплатно през steam. Но в момента и той няма да ви свърши работа за правене на карти понеже ,ако компилриате карта с него няма да тръгне на пиратски CSS. За да правите карти за пиратски сървъри ви трябва пиратски Source SDK. Ето тук е обяснено от каде да го изтеглите и как да го инсталирате:



Инсталира се лесно и работи! Тествано е!
Едрогабаритни авточасти за всички автомобили.
http://www.autopartsbulgaria.com

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1880
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

12 Jul 2010 15:54

Valve и това ли блокнаха :) ?
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
DarkMagnetar
Advanced Forumer
Advanced Forumer
Posts: 259
Joined: 19 Dec 2008 11:20

12 Jul 2010 15:59

По скоро проблема идва от разликата във версиите на CSS. А мисля че и новият CS ползва и по-нова версия на source ейнджана. Версия 2009 вместо 2006.
Едрогабаритни авточасти за всички автомобили.
http://www.autopartsbulgaria.com

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1880
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

12 Jul 2010 16:01

ще минем на него просто е въпрос на време ...
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
eminem2show
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 991
Joined: 18 Jun 2009 19:40
Location: Либърти Сити

12 Jul 2010 18:53

Само ми е чудно дали старите карти ще стават на новия? :unsure:
Image

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1880
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

12 Jul 2010 18:56

аз пробвах стара карта на новия цсс и си работи :)
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
HepBeH
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 159
Joined: 25 Dec 2008 00:36

14 Jul 2010 12:47

Абе хора на мен ли ми е слаба щайгата или си цикли по принцип?

User avatar
eminem2show
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 991
Joined: 18 Jun 2009 19:40
Location: Либърти Сити

14 Jul 2010 15:24

Ако компилираш е нормално да засича :) .
Image

User avatar
HepBeH
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 159
Joined: 25 Dec 2008 00:36

14 Jul 2010 16:33

Зареждам някой готов мап и след като го зареди парво, че всички прозорчета са ми черни и второ си цикли без да правя нищо само мърдам курсора?!!

User avatar
DarkMagnetar
Advanced Forumer
Advanced Forumer
Posts: 259
Joined: 19 Dec 2008 11:20

14 Jul 2010 19:02

За да виждаш нещо има отстрани един червен фотоапарт. Натискаш го и слагаш един в някой от прозорците. Едитора не върви особено гладко сигурно с 15-20fps. Ако картата има много модели в нея яко лаги в hаmmer-а, но могат да се изключват и да не пречат.
Едрогабаритни авточасти за всички автомобили.
http://www.autopartsbulgaria.com

Post Reply