kak da si smeq imeto?

Ако нещо не ви е ясно,попитайте тук
Post Reply
MonsteR
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: 06 Aug 2014 00:08

06 Aug 2014 11:44

pise mi svseki put "Player"
kak da se smenq imeto????

xtreme
Active User
Active User
Posts: 137
Joined: 04 Jan 2010 18:00

06 Aug 2014 13:28

MonsteR wrote:pise mi svseki put "Player"
kak da se smenq imeto????
още като влезеш в играта,в конзолата пише ...напиши setname "името" в конзолата ! Aко не стане излез и пак влез ;)

TheF*****Joker
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: 14 Dec 2016 22:59

14 Dec 2016 23:04

И аз имам същия проблем, само, че незнайно защо като натисна ~ и не ми излиза конзолата за да сменя името. Някой някакви идей, че не искам да играя като YourName(1) всеки път ?

Post Reply