Проблем при влизане в играта.

Ако нещо не ви е ясно,попитайте тук
User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1877
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

19 Aug 2013 09:19

опиши с каква операционна система си ,колко рам и т.н.т

за първия проблем не мога да помогна но за крашовете ще ти помогна ,,
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
Ace666
Advanced Forumer
Advanced Forumer
Posts: 398
Joined: 30 Mar 2011 00:43
Location: Planet MizzerY ;)

19 Aug 2013 10:28

За първия проблем решението ти е : Отиваш Options > Keyboard > търсиш : Select team и го описваш с кой бутн да ти е .
[CrazY JoB]*Ʀⱥƶ̸ϵʀ̷*
Image
Image

menmanqma
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: 25 Dec 2010 21:35

19 Aug 2013 13:31

Операционна система-Windows XP
RAM -2 GB
Video- 512 GeForce 9600 GT
AMD Athlon(tm) 7750 Dual-Core 2.7 ГХц

Edit: Това с teammenu го оправих.То по принцип играта си настроена с кое копче какво да прави-зарежда,избира оръжие скача и т.н.,а на select team просто липсваше избран бутон за командата...
Не че нещо,но тази игра я играя от 2009,а такива проблеми съм нямал конкретно с CSS,но явно защото компютъра е от 2008 и нищо не съм сменял,само съм го чистил и преинсталирал.Това го направих на скоро,но имам отново едни проблеми(които не са свързани с играта)...Та може да е от машината ми..да загрява все пак е топло.
Last edited by menmanqma on 19 Aug 2013 13:43, edited 1 time in total.

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1877
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

19 Aug 2013 13:39

често ли ти крашва ? проверен ли ти е компютъра за вируси ? хардовете ти дефрагментирани ли са ?

дай ми skype да погледна
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

menmanqma
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: 25 Dec 2010 21:35

19 Aug 2013 14:04

В деня 1 път да ми се случи,но по 2-3 пъти ми забива,а от тези 2-3 пъти ако ми забий,след като потръгне играта картината се разваля.За дефрагментирани хардове не знам какво правят като го оставя за инсталация и почистване.

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1877
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

19 Aug 2013 14:13

ако ми дадеш скайпа си може да помогна
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
[MeTaL PoWeR] Aggresive
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: 16 Aug 2013 11:37
Location: грат Попово

19 Aug 2013 18:35

[blink]Е не знам как да си оправиш проблема с играта.[/blink]
[url]http://cache.www.gametracker.com/server_info/217.79.88.158:27016/b_160x400_T2_F-2.png[/url]

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1877
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

19 Aug 2013 18:37

[MeTaL PoWeR] Aggresive wrote:[blink]Е не знам как да си оправиш проблема с играта.[/blink]
престани да спамиш темите ... първо и последно предупреждение !!!!
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

Post Reply